“Kartal tura uçtu”

Kupada ilk yarı finalist Beşiktaş oldu…

07.02.2018

Beşiktaş kupada ilk maçta 3-1 yendiği Gençlerbirliği’ni deplasmanda da 1-0 mağlup edip yarı finale yükseldi.

AMK gazetesi ön sayfasının altındaki habere, “Kara Kartal yarı finalde” başlığını attı ve “Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda yarı final biletini cebine koydu. 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında başkent ekibi G.Birliği’ne konuk olan siyah-beyazlılar rakibini 1-0 mağlup etti. Kara Kartal’a galibiyeti getiren golü 25. dakikada Mustafa Pektemek attı. Siyah-beyazlılar yarı finalde F.Bahçe-Giresun eşleşmesinin galibiyle oynayacak” ifadelerini kullandı.

Fotomaç gazetesi, “Ankara havası” başlığıyla verdiği haberde, “Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında G.Birliği’ni 3-1 yenen Karta dün geceki rövanşı da Mustafa Pektemek’in golüyle 1-0 kazanarak yarı finale yükseldi” ifadelerine yer verdi.

Hürriyet “Pektemek tur demek” başlığıyla verdiği haberde, “İstanbul’daki ilk maçı 3-1 kazanan Beşiktaş dün Ankara deplasmanındaydı. Kartal’a G.Birliği karşısında galibiyeti ve yarı final biletini 25’te Mustafa Pektemek getirdi” ifadelerini kullandı.

Sabah gazetesi habere, “Pektemek tur demek” başlığını attı ve “Gençlerbirliğini İstanbul’da 3-1 yenerek tur için büyük avantaj sağlayan siyah-beyazlılar, dün de ilk yarıda Mustafa Pektemek’le bulduğu golle işi bitirdi” dedi.

Cumhuriyet gazetesi manşetin altındaki habere, “Kartal tura uçtu” başlığını attı ve “Kupada G.Birliği’ni 1-0 yenerek yarı finale yükselen ilk takım oldu” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak gazetesi habere manşetin altında, “Askere selam, kupaya devam” başlığıyla yer ayırdı ve “Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında evinde 3-1 yendiği Gençlerbirliği’ni deplasmanda da mağlup ederek yarı finale çıkan ilk takım oldu” dedi.

Star gazetesi habere “Kartal pençesi Pektemek” başlığını attı ve “Siyah-Beyazlılar, G.Birliği’ni 25’te Mustafa Pektemek’in attığı golle yenerek turladı. Beşiktaş, kupada yarı finalde Fenerbahçe-Giresunspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak” dedi.

Vatan gazetesi, “Kartal Pektemek ile rahat turladı” başlığını kullandı ve “Siyah-beyazlılar, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Mustafa Pektemek’in 25. dakikadaki golüyle kazandı. Bu pozisyona itirazların yükseldiği maçta Necip Uysal’ın ikinci sarı karttan ihracı da tartışma konusu oldu” ifadelerine yer verdi.

Akşam gazetesi habere, “Pektemek yarı final demek” başlığıyla yer verdi. Haberde, “Kara Kartal, ilk maçta 3-1 yendiği G.Birliği’ni deplasmanda da mağlup etti. Siyah-Beyazlılar’ın tek golü Mustafa Pektemek’ten geldi. Beşiktaş’ın yarı finaldeki rakibi F.Bahçe-Giresunspor eşleşmesinin galibi olacak” ifadeleri yer aldı.