“Kupa Aslanı”

Aslan’dan final için dev adım…

28.02.2018

“Kupa Aslanı”

Galatasaray, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında zorlu Akhisar deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek final için önemli avantaj yakaladı.

AMK gazetesi manşetinde, “Erken rezervasyon” başlığını kullandı ve “Akhisar’ı deplasmanda mağlup eden Galatasaray, ilk maçta işi bitirdi. Final için avantaj kaptı” dedi.     

Fotomaç gazetesi, “Mimar Sinan” başlığıyla verdiği haberde, “Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında TM Akhisar’ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek final yolunda büyük avantaj sağladı. Seleznov’un 19’daki golüyle geriye düşen Cimbom 21’de Ahmet Çalık’la eşitliği sağladı, bitime iki dakika kala Sinan Gümüş’le galibiyete uzandı” ifadelerine yer verdi.

Hürriyet “Kupa Aslanı” başlığıyla verdiği haberde, “Ziraat Türkiye Kupası’nı 17 kez kazanan G.Saray 23. finaline çok yakın. Terim’in takımı, Selezynov’un golüyle yenik duruma düşse de önce Ahmet Çalık’la eşitliği sağladı, bitime iki dakika kala Sinan Gümüş’le çok kritik bir galibiyete imza attı” ifadelerini kullandı.

Sabah gazetesi habere, “Kupa mimarı Sinan” başlığını attı ve “Okan Buruk’un öğrencileri, 19. Dakikada Seleznyov’un golüyle öne geçti ama Ahmet Çalık iki dakika sonra cevap verdi. İkinci yarının son bölümünde Gomis ve Feghouli’yi oyuna alan Terim’e galibiyeti ‘Kupa golcüsü’ Sinan Gümüş getirdi” dedi.

Cumhuriyet gazetesi manşetindeki habere, “Avantajı kaptı” başlığını attı ve “G.Saray, Akhisar’ı yenip Türkiye Kupası’nda finalin kapısını araladı” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak gazetesi habere, “G.Saray final kapısını araladı” başlığıyla yer ayırdı ve “Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray, geriye düştüğü karşılaşmada Akhisarspor’u deplasmanda Ahmet Çalık ve Sinan Gümüş’ün golleriyle mağlup ederek final için büyük avantaj sağladı. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 17 Nisan’da İstanbul’da oynanacak” dedi.

Star gazetesi habere “Aslan’dan final pençesi” başlığını attı ve “Akigolar, Selzynov’la öne geçti. Aslan, Ahmet Çalık’la cevap verdi. 88’de Sinan Gümüş’le kazanan G.Saray kupada finale çıkmak için büyük bir avantaj sağladı” dedi.

Vatan gazetesi, “Final Gümüş tepside geliyor” başlığını kullandı ve “Ev sahibi Akhisar, 19’da Selezynov ile öne geçti. 2 dakika sonra Ahmet Çalık yanıt verdi. Fatih Terim, Gomis&Feghouli hamlesi ile rakibin direncini kırdı, 88’de Sinan Gümüş galibiyeti getirdi” ifadelerine yer verdi.

Akşam gazetesi habere, “Gümbür gümbür Aslan” başlığıyla yer verdi. Haberde, “Akhisar golcüsü Selezynov’la 19’da öne geçti, 2 dakika sonra G.Saray, Ahmet Çalık’la eşitliği yakaladı. 88’de skoru kupa golcüsü Sinan Gümüş belirledi. Aslan, Eskişehir’deki finale bir adım daha yaklaştı” ifadeleri yer aldı.