“Saray’da patron değişmedi”

Galatasaray’da başkanlık seçimini Mustafa Cengiz kazandı…

27.05.2018

Galatasaray'da 4 başkan adayının yarıştığı seçimli olağan genel kurulda sandıktan mevcut başkan Mustafa Cengiz çıktı.
Fanatik manşetinde, “Saray’da patron değişmedi” başlığını kullandı ve “Galatasaray'ın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen oylamada Mustafa Cengiz, rakipleri, Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu'nun geride bırakarak yeniden başkan seçilmeyi başardı” dedi.

AMK sürmanşetindeki habere, “Cengiz ezdi geçti” başlığını attı ve “Galatasaray’da gerçekleşen olağan seçimli genel kurulda 20 sandıktan 16’sı açıldı. En yakın rakibi Dursun Özbek’in 1051 oy önünde bulunan Mustafa Cengiz, Galatasaray’da resmen yeniden başkan seçildi” ifadelerini kullandı.

Fotomaç habere manşetinde, “3 yıl daha Cengiz” başlığıyla yer verdi ve “Galatasaray Kulübü’nün olağan seçimli genel kurulundan zaferle ayrılan taraf Mustafa Cengiz oldu” dedi.  

Hürriyet, “Mustafa Cengiz yeniden başkan” başlığını kullandı ve “Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda 4803 kişinin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Mustafa Cengiz yeniden seçildi. 15. sandığın açılmasıyla da Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Mustafa Cengiz, 16'ncı sandık sonunda 4803 oyun 2062'sini alarak yeniden başkan seçilmeyi garantiledi. 20. sandık sonunda ise oy dağılımı şöyle oldu; Mustafa Cengiz: 2525, Dursun Özbek: 1361, Ozan Korkut: 659, Ali Fatinoğlu: 207” ifadelerine yer verdi.

Sabah gazetesi, “Galatasaray’da başkan kazandı” başlığıyla verdiği haberde, “Galatasaray’ın 38. Başkanını seçecek olan olağan seçimli genel kurulunda oy kullanma işlemi sona erdi. 4803 üyenin oy kullandığı genel kurulda oy sayım işlemi yapıldı. Mustafa Cengiz, aldığı 2525 oyla; Dursun ÖzbekOzan Korkut ve Ali Fatinoğlu'nu geride bıraktı ve yeniden başkanlığa seçildi” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesi manşetinde, “Cengiz yeniden başkan” başlığını kullandı ve “Son şampiyon Galatasaray'da 4 başkan adayının yarıştığı seçimli olağan genel kurulda saat 15.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi ve 4 bin 803 üyenin oy kullandığı açıklandı. Mustafa Cengiz, 16'ncı sandık sonunda 4803 oyun 2062'sini alarak yeniden başkan seçilmeyi garantiledi” dedi.

Yeni Şafak habere, “Taraftarın dediği oldu” başlığını attı ve “Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, 101. dönem yönetimini belirledi. Mevcut başkan Mustafa Cengiz oyların büyük çoğunluğunu alarak sarı kırmızılılarda ikinci kez başkanlık görevine seçildi” ifadelerine yer verdi.

Vatan gazetesi haber için, “Mustafa Cengiz yeniden başkan!” başlığını kullandı ve “Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa, mevcut başkan Mustafa Cengiz seçildi. Cengiz, diğer başkan adayları Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu'nu geride bırakarak, bir dönem daha Galatasaray başkanı olma hakkını elde etti. Cengiz, 16'ncı sandığın açılmasının ardından matematiksel olarak başkanlığı garantilerken, daha sonra açılan 4 sandık sadece sonucu değiştirdi” dedi.

Akşam gazetesi habere, “Galatasaray Cengiz’le devam” başlığını attı. Haberde, “Son şampiyon Galatasaray'da 4 başkan adayının yarıştığı seçimde Mustafa Cengiz yeniden seçildi. Toplam 20 sandıkta gerçekleştirilen genel kurulda, 8 bin 181 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu ancak katılım %50 olarak gerçekleşti. Mustafa Cengiz, 16 sandık sonucunun açıklanmasının ardından başkanlığı garantiledi” ifadeleri yer aldı.