3. Olağan Genel Kurulumuza Katılma Çağrısı
P24 pandemi nedeniyle 2020’de gerçekleştiremediği 3.
Olağan Genel Kurulu’nu 5 Mart 2021’de yapacak

18.01.2021
Punto24 Bağımsız Gazetecilik Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu, yönetim kurulumuzun 15 Ocak 2021'de aldığı karar uyarınca, 5 Mart 2021 günü saat 14'te, dernek genel merkezinde salt çoğunlukla ve aşağıdaki gündemle yapılacak. 5 Mart'ta salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın 12 Mart 2021 tarihinde aynı saat ve yerde, yine aşağıdaki gündemle 3. Olağan Genel Kurulu'muz gerçekleştirilecek.
Derneğimizin genel kurulunun normal şartlarda Aralık 2020'de yapılması öngörülmüş, ancak pandemiden kaynaklı yasaklar nedeniyle genel kurulumuz planlanan zamanda gerçekleştirilememişti.
Yönetim kurulumuz, genel kurul yasaklarının 1 Mart 2021 itibariyle kalkacağı beklentisiyle, 5 Mart 2021'i genel kurul tarihi olarak belirlemiştir. Tüm üyelerimizi bu tarihte Genel Kurul'umuza katılarak dernek faaliyetlerinin değerlendirilmesine katkı yapmaya ve yetkili kurullar için yapılacak seçimde oy kullanmaya davet ediyoruz.
Yasakların uzaması halinde, yönetim kurulu yeni bir tarih belirleyecek ve bu durum üyelerimize hem web sitemizden hem de email yoluyla duyurulacaktır.
Gündem:
1) Katılan üyelerce hazirun listesinin imzalanması
2) Başkanın açış konuşması
3) Divan heyetinin seçilmesi
4) Gelir-Gider Durumu ve Faaliyet Raporlarının Okunması
5) Yönetim Kurulunun İbrası
6) Dernek Organlarının Seçilmesi
7) Dilek ve Temenniler
8) Kapanış